Categories
Uncategorized

2011

Beograd, 27.12.

Urađena štampa vizitkarti sa Brajevom azbukom u tiražu od 900 komada za Udruženje studenata sa hendikepom (USH).

Beograd, 08.12.

British Council – urađena štampa brošura na Brajevom pismu i postavljeno 5 taktilnih pločica sa Brajevim pismom. 

Beograd, 05.12.

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti – urađena štampa vizitkarti sa Brajevim pismom u tiražu od 900 komada za sve zaposlene pri Kancelariji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.  

Beograd, 12.10.

Povodom izložbe “Zadužbine Pavla Beljanskog”  u Domu Vojske su bile privremeno postavljene tifo taktilne staze.

Beograd, 01.10.

Volontiranje u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici, druženje sa decom sa posebnim potrebama pri projektu “Bolje je u dvoje”, u trajanju od 6 meseci. 

Beograd, 11.09.

Resavska 9 – u saradnji sa gradskom opštinom Vračar postavljena metalna rampa za osobe sa invaliditetom. 

Beograd, 17.08.

Gradska opština Vračar – urađena štampa vodiča na Brajevom pismu u tiražu od 500 komada koji se može preuzeti na infopultu opštine.

Beograd, 22.07.

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti – urađena štampa vizitkarti sa Brajevim pismom u tiražu od 1600 komada za sve zaposlene pri Kancelariji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.  

Lazarevac, 06.06.

Postavljena je indukciona petlja, tifo taktilne staze i taktilna tabla u opštinskim prostorijama opštine Lazarevac.  

Beograd, 06.06.

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti – postavljeno 18 tablica na vrata kancelarija i urađena štampa vizitkarti sa Brajevim pismom u tiražu od 800 komada za sve zaposlene pri Kancelariji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.  

Beograd, 23-24.05.

Učestvovanje na Sajmu organizacija civilnog društva koji je organizovala Agencija za saradnju sa nevladinim organizacijama, održan na Trgu Nikole Pašića.

Beograd, 05.05.

Narodna biblioteka Srbije – Kompletan prostor prilagođen slepim i slabovidim osobama, tako što su postavljene tifo taktilne staze kroz ceo kompleks i postavljene 2 taktilne informacione table na Brajevom pismu.

Inđija, 29.04.

 U okviru Osnovne škole “Jovan Popović” postavljene su tifo staze, što slepoj i slabovidoj deci omogućava lakše samostalno kretanje kroz školu. 

Beograd, 26.04.

U Narodnom pozorištu, na “Velikoj sceni” uporedo su pušteni u rad indukcioni sistem za amplifikaciju govora i sistem za audiodeskripciju. Ovim audiodesrkripcija počinje i nastaviće se po 2 mesečno u budućnosti.

Beograd, 23.04.

Na autobuskim stajalištima gradskog autobusa na Trgu Republike, postavljenje su taktilna metalna gazišta – vođice.

Zlatibor, 17-21.04.

Prisustvovanje treningu u organizaciji  TACSO (Technical Assistance for Civil Society Organisations / Tehnička Podrška Organizacijama Civilnog Društva) u  hotelu “Mona” na Zlatiboru.  

Beograd, 18.03.

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti – urađena štampa vizitkarti sa Brajevim pismom u tiražu od 1200 komada za sve zaposlene pri Kancelariji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.  

Beograd, 13.04. 

Udruženje gradjana Althea je organizovalo upoznavanje korisnika dnevnog centra udruženja “Živimo zajedno” sa igračima fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Tom prilikom su prisustvovali i treningu ovog fudbalskog kluba.

Beograd, 24-27.02.

U okviru sajma Turizma, na štandu Turističke organizacije Beograda (TOB) Althea je predstavila “Turizam za sve”. Informator je dvojezičan, na srpskom i engleskom jeziku, sa Brajevim pismom, štampano u tiražu od 200 komada. 

Beograd, 01.01.

Izdat je red vožnje Železnice Srbije na Brajevom pismu za 2011. godinu.   

Translate »